Open layout

You wrote:

I really love the openness of the 3rd floor with the big section of wooden blue zone tables. I’m glad that type of space was added because the individual cubicle desks tended to induce sleeping but were often the only option in the blue zones. The wooden chairs are very comfortable for me, too.

Thank you for your comments.  You may have read that the changes that were made to the 3rd floor of the Webster Library are temporary.  I will pass your comments to the renovation planners.

One thought on “Open layout

  1. Anonymous

    After trying to study there, I gave up a few hours later. The open space plan, plus wooden chairs, plus hard floor are all conducive to this area being more noisy than a traditional orange zone. In fact, many coffee shopes around are quieter than this.

    If chairs can’t be readily replaced, can’t we at least return to a cubicle-based layout? This would discourage chatting.

    Putting plants between tables may also discourage talking.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s